Baolderse Ammy Day

Baolderse Ammy Day

Start evenement: 24 jul 2022 - 12:00 Einde evenement:
Locatie: JC SJIWA, Hoogstraat 1A, 5991 XC Baarlo Website: https://www.baolderseammyday.nl/

Beste Amerikanen liefhebber,

Bij deze willen wij je graag uitnodigen voor onze Ammyday nieuwe stijl, of te wel All American Ammyday. Deze wordt gehouden op Zondag 24 Juli as.

In tegenstelling tot andere jaren beginnen we met onze toertocht om 13.00 uur, inschrijven kan dan vanaf 12.00 uur (inschrijven is verplicht, kost euro 10.00, je ontvangt dan tevens een rallyplaat). Het adres om je in te schrijven op de dag zelf blijft:

JC SJIWA, Hoogstraat 1A, 5991 XC Baarlo

We komen om ca. 14.30 uur terug in het centrum van Baarlo wat dan compleet in USA sferen verkeert. Er zullen dan tevens verkeersregelaars aanwezig zijn die alles in goede banen zullen leiden en verder zullen assisteren met parkeren indien nodig.

Dan kan het feest pas echt losbarsten met live muziek, heerlijke koude budweiser en een niet te versmaden BBQ. Niet alleen het Sjiwa gedeelte maar ook het plein (bij de kerk) wordt er dit jaar bij betrokken.

Ook hebben we dit jaar een tombola waar ontzettend leuke prijzen mee te winnen zijn. Loten kosten euro 1.- per stuk, de verkoop van de loten begint om 16.00 uur, loten worden verkocht door de leden van de Ammyday, om 16.30 uur is de prijsuitreiking.

Kortom, laat je verassen door de nieuwe aanpak en doe mee!

Vooraf aanmelden kan via info@ammyday.nl , je krijgt dan een bevestiging en eventuele verdere info.

Wij zien je graag zondag 24 Juli 2022,

Team Baolderse Ammyday

Carlo, John, Tim, Rik, Rene, Marco, Mike, Tom en Peter

Agenda

Inloggen