Over ons

Mogen we ons even voorstellen:

US Parts Today is een jong, zeer dynamisch bedrijf dat rechtstreeks onderdelen en accessoires voor alle USA voertuigen uit de USA importeert. Onze doelstelling is een 100% klanttevredenheidsgarantie te waarborgen, dat kunnen we doordat we zeer flexibel en gemotiveerd zijn. Iedere klant kan met zijn specifieke wens bij ons terecht middels een bezoek aan ons te brengen, telefonisch, per email of per fax.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wij leveren alle onderdelen & accessoires voor alle USA cars, trucks, vans & suvs. Dit  leveren wij aan garagebedrijven, automateriaalzaken, autoschade-herstel bedrijven maar ook particulieren kunnen uiteraard bij ons terecht.

Of u op zoek bent naar onderdelen voor nieuwe voertuigen danwel een specifiek onderdeel zoekt voor uw oldtimer, bij US Parts Today is elke specialisatie aanwezig.

Door de jarenlange ervaring en kennis opgebouwd in dit vakgebied met zeer uitgebreide contacten in de USA kunnen wij voorzien in vrijwel elke aanvraag.

Een zeer uitgekiende voorraad en wekelijkse luchtvrachtzendingen garanderen een minimale wachttijd.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop waar u allerlei leuke typisch Amerikaanse gadgets online kunt bestellen.

Ons leveringsprogramma is zeer, zeer uitgebreid. Wij leveren alle onderdelen, accessoires, plaatwerk, glaswerk in- en om het voertuig. Alles voor de hedendaagse voertuigen, maar ook met uw oldtimer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bestellen dagelijks bij bedrijven als Yearone, LMC Truck, NPD, Dearborne Classics en noem maar op. Mochten die bedrijven het onderdeel wat u zoekt niet kunnen leveren zoeken we gewoon verder tot we het wel gevonden hebben. We hebben voor diverse delen de mogelijkheid om ze 2e hands (gebruikt) aan te kopen via de diverse “wrecking yards” waar we ook contact mee onderhouden.

Kortom, bij US Parts Today kunt u met iedere Amerikaan terecht.

Live life the American Way, buy your spare parts at US Parts Today!

Inloggen